Rețeta Babei Vanga pentru dureri de articulații și genunchi

Rețeta Babei Vanga pentru dureri de articulații și genunchi

Cu ajutorul rețetei miraculoase a lui Baba Vanga vei putea face un unguent pentru tratamentul articulațiilor dureroase.

Ingrediente:

  • 100 g seminte de dovleac decojite
  • 30 g unt topit
  • 30 ml ulei de ricin
  • 30 g miere

Dacă doriți o cantitate mai mare, creșteți cantitatea de ingrediente în consecință.

Mod de preparare:
Semințele de dovleac se dau pe răzătoare sau se toacă mărunt. Amesteca-le cu celelalte ingrediente, amestecand continuu, iar la final adauga mierea. Trebuie să obțineți un amestec omogen care va începe să se strângă.

Păstrați într-un borcan la frigider. De fiecare dată când simțiți dureri la genunchi, glezne, umeri, coate, articulații, chiar și degete, aplicați unguent Baba Vanga.

Baba Vanga a lăsat oamenilor un cadou neprețuit. Acestea sunt sute de rețete pe care medicina le numește „enciclopedie vie a sănătății”.

Mulți medici subliniază că rețetele lui Vanga au un efect pozitiv asupra multor boli, iar fiecare pacient le poate adapta la propriile nevoi.

Rețetele sunt ușor de preparat și ierburile în sine sunt bine cunoscute. Baba Vanga credea că oamenii ar trebui tratați cu plante care cresc chiar în jurul nostru, pentru că în natură toate lucrurile – oamenii, fauna, flora – trăiesc în armonie.

Potrivit lui Vanga, nu există măsuri stricte pentru dozarea „remediilor populare”. Multe dintre ele pot fi folosite, ca să spunem așa, „cu ochi”. Era convinsă că ierburile nu pot dăuna, mai ales dacă nu se amestecau ingrediente incompatibile.

Pentru constipație
Luați 1 lingură de jeleu dimineața și seara, preparat din fructe de soc negru. Nu se adaugă zahăr la jeleu. Puteți adăuga miere dacă doriți.

Nervul stors
Se înmoaie o cârpă de bumbac într-un amestec de ulei de măsline și ceară topită și se așează de-a lungul coloanei vertebrale, se fixează cu bandă adezivă pentru a nu cădea. Dacă aveți suficient timp, faceți această procedură de fiecare dată când vă gândiți la asta și aveți ocazia.

Mâncărime de piele
Se fierbe un kilogram de orz în doi litri de apă și se spală pacientul cu lichidul.

Întărirea imunității
În acest scop, se spală cu ceai savuros o dată pe lună.

Tuse (pentru adulti)
4 nuci cu coaja, 1 floare de soc negru si 1 lingura de miere se fierb in jumatate de litru de apa. Se strecoară lichidul și se ia 1 lingură de trei ori pe zi.

Mastita
Faceți o crustă mică din făină de secară, unt topit și lapte; se lasa peste noapte si apoi se aseaza pe locul dureros. Tratamentul se repetă de mai multe ori.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *