Monica Dascălu S-A Recăsătorit După Divorţ Şi Este Din Nou Gravidă La 46 De Ani. Soţul Ei Este Mult Mai Tânăr!

Monica Dascălu a divorţat de avocatul Mihai Băjenaru, cu care se căsătorise în 2010, după cinci ani de relaţie, iar acum s-a recăsătorit şi aşteaptă să nască al doilea copil, la vârsta de 46 de ani.

Monica Dascălu s-a recăsătorit după divorţ şi este gravidă la 46 de ani.

Vedeta și soțul său au divorțat în urmă cu doi ani, în cel mai mare secret, iar ruptura s-a produs din cauza faptului că cei doi nu au reușit să devină părinți, scrie Cancan.

Imediat după divorţ, prezentatoarea de la pro TV s-a recăsătorit cu un bărbat mai tânăr, proprietar al unui service auto, şi a rămas și însărcinată natural, după mulți ani în care a încercat cu disperare să facă un copil! LA 44 de ani, a născut un băieţel perfect sănătos, iar acum, la 46 de ani, este din nou ănsărcinată şi va aduce pe lume o fetiţă.

Acesta este și motivul pentru care Monica Dascălu a dispărut de aproape două luni de la pupitrul știrilor de la ora 17. Vedeta a intrat în concediu de maternitate și își petrece timpul în casă, odihnindu-se, din dorința de a proteja cât se poate de mult sarcina, mai scrie Cancan.

Înainte de prima căsătorie, Monica Dascălu s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi celebri, printre care afaceriştii Marius Vizer şi Marius Kalmar, dar şi fostul fotbalist Adrian Mutu.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *