Mijloace pentru curățarea vaselor de sânge

Medicii spun că astăzi mulți oameni mor din cauza bolilor cardiovasculare. Deci, de ce nu promovează nimeni modalități simple de a curăța vasele de sânge și de a antrena inima? Toată lumea știe că prevenirea unei boli este mult mai ușoară decât vindecarea unui organism neglijat.

Iată câteva dintre rețetele care sunt destul de simplu de preparat și luat:

• 1. Pentru elasticitatea vaselor de sange se amesteca 1 lingurita de suc de lamaie, miere si ulei de floarea soarelui si se bea pe stomacul gol. Cursul tratamentului este de 10 zile. Sau, amestecați 1 linguriță de miere și sucul de la o jumătate de lămâie în 3/4 de cană de apă caldă fiartă. Bea înainte de culcare timp de 10 zile.

• 2. Pentru a curăța vasele, treceți 2 lămâi medii printr-o mașină de tocat carne, adăugați 2 linguri de miere, amestecați, transferați într-un borcan de sticlă și păstrați la temperatura camerei timp de 24 de ore. Luați 2-3 lingurițe pe zi înainte de mese sau cu ceai.

Curățarea vaselor de sânge este necesară nu numai pentru persoanele care suferă de ateroscleroză sau hipertensiune arterială. Oboseala cronică, durerile de cap și chiar excesul de greutate – vă pot deranja din cauza vaselor de sânge înfundate.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *