Ce Se Întâmplă Dacă Te Speli Cu Lămâie Și Zahăr Pe Față De 3 Ori Pe Săptămână. Trucul La Care Multe Femei Apelează

Multe doamne și domnișoare caută modalități prin care să scape de imperfecțiunile care apare pe ten. Fie că apelează la tratamente organice, fie că apelează la creme sau un ser pentru ten, acestea pot plăti sume exorbitante. Însă, există o soluție naturală și ieftină: lămâia cu zahăr. Află mai jos, în articol, trucul la care să apelezi pentru a avea tenul fresh.

Depinzând de tratamentul de care o persoană are nevoie, aceasta poate scoate din buzunare sume exorbitante. Piața abundă în seruri pentru ten, creme, tratamente, dar și ședințe de câteva sute de lei la dermatolog care promit un ten fresh, lipsit de impurități. Însă, există și „tratamente” absolut naturale care te pot ajuta să ai un ten curat și frumos.

Ce se întâmplă dacă te speli cu lămâie și zahăr pe față de 3 ori pe săptămână

Pentru a nu plăti sume exorbitante, există o soluție naturală care ar putea să te ajute cu înlăturarea imperfecțiunilor de pe ten. Lămâia și zahărul sunt două produse ieftine care te pot ajuta să ai o piele fină și fresh. În primul rând, trebuie să știi faptul că lămâia este un antiseptic natural și te ajută să îndepărtezi impuritățile din pori. Totodată, lămâia te ajută să reduci sebumul și te ajută să scapi de coșurile de pe față.

De asemenea, zahărul este și el un ingredient special pentru ten. Acesta acționează sub forma unui exfoliant și deschide porii.

Cum să ai un ten curat – ce soluție prepari din lămâie cu zahăr
Pentru a beneficia de acest tratament natural, trebuie să ai o lămâie și zahăr. Citricul îl vei tăia în două, apoi pe cele două jumătăți trebuie să presari zahăr. Apoi, aplică-le pe ten, înainte de somn, pentru a putea să îndepărtezi celulele moarte. Poți face acest lucru de două sau trei ori pe săptămână.

Tratamentul te poate ajută să scapi și de punctele negre.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *